2g7o1's Site - Nacho Mama

Fint med fina saker

Ja det finns så mycket som är så fint och det är ju kul att det är på det viset, men det göra att det ibland känna lite svårare att bestämma vad det är man ska har och vad man ska välja. När det finns många fina saker så är det inte alltid så lätt att välja vad man ska ha och vad man ska göra.

Något som jag alltid har velat ha och som jag tycker är så väldigt vackert är att ha fina diskhoar , ja det finns så många som är så fina och det gör verkligen så stor skillnad. Man kanske inte tror det men det ser så mycket finare ut i köket om man har en fina diskho. Sen så gör dt stor skillnad med ett snyggt handfat och så vidare, ja det finns verkligen mycket som är så fint.

Skulle vilja ha det

Ja jag skulle verkligen vilja ha ett vackra handfat i badrummet som gör att det blir en fröjd att tvätta händerna varje gång man ska göra det. Ja varför inte satsa på det, man använder ju ett handfat hur många gånger som helst under en dag och kan man ju lika gärna göra det i ett vackert och fint handfat.
Ja så det kan vara något som man kan tänka på när man ska göra om att skaffa fina saker till dom saker som man använder dagligen och som man använder ofta. Då kommer man att få större glädje av det än om man bara köper fina saker som man aldrig använder det känns lite tråkigare. Så passa på att göra det när det är något som kommer att användas mycket och som kommer att bli fint och som blir extra använda. Då kommer det känns mycket mer värt pengarna än om man bara inte gör det.